Bonus Spellen

Bonus ronden South Park Reel Chaos

Als je de nieuwste South Park Reel Chaos videoslot van Netent gaat spelen kan je rekenen op heel veel bonussen en bonus ronders. We zullen hier in het kort even uitleggen wat je zoal kan verwachten.

Bonus ronden bij de South Park Reel Chaos gokkast

Als eerste noemen we de Mintberry Crunch epic bonus spins. Deze bonus wordt geactiveerd als je drie bonus symbolen op de rollen weet te toveren. Daar zal Mintberty Crunch gaan knokken tegen zijn opponenten( maximaal 4 tegenstanders). Als je ze allemaal weet te verslaan maak je kans op geweldig grote prijzen met een tot 4 keer multiplier! Samen met Aussie kan je re spin bonus spelen voor grote overwinningen! Cartmen heeft de mooie eigenschap om een hele rol wild te maken(stacked) waardoor je nog meer mogelijkheden op grote prijzen krijgt. Zijn alter ego ‘The Coon’ zit achter de slechteriken aan om nog meer credits te verdienen. Kenny gaat proberen om Professor Chaos te verslaan met een 5x multiplier in het vooruitzicht!

De South Park Reel Chaos gokkast heeft humor

Eigenlijk is het spelen van de South Park Reel Chaos gokkast een bonus op zichzelf, zo spannend en grappig is deze online slot van Netent. Door de grote herkenbaarheid zal deze gokkast een groot publiek aanspreken en net zo populair worden als zijn beruchte voorganger!