Details

Voor de liefhebbers van South Park is er goed nieuws. Op 23 september 2014 wordt de opvolger gepresenteerd van de zeer populaire videoslot South Park. De tweede online gokkast gaat Reel Chaos heten en natuurlijk vind je hier ook weer al je favoriete South Park karakters.

Gameplay van de South Park Reel Chaos

De South Park Reel Chaos is een samenwerking van Netent en de South Park Studio’s, en ze hebben weer een aantrekkelijke online gokkast weten te produceren vol met spanning en humor. Voor dit nieuwe avontuur komen Kenny McCormich, Eric Cartmen, Stan Marsh en Kyle Broflovski weer opdraven voor een nieuw avontuur waar ze echte superhelden uitbeelden. Speel de South Park Reel Chaos nu met mooie bonus rondes, multipliers, win bonussen en vecht bonussen. Tijdens het spelen van deze gokkast zal je merken dat er totale chaos heerst en daar kan jij van profiteren.

Beter dan het origineel

Al weer meer dan een jaar geleden werd de eerste South Park videoslot gelanceerd en deze was meteen een doorslaand succes. Iedereen wist natuurlijk dat de videoslot kon natuurlijk rekenen op een grote schare Southpark fans. Deze populaire animatie serie voor volwassenen is vooral bekend geworden door de zwarte humor en het grove taal gebruik. Tijdens het spelen van de South Park Reel Chaos waan je jezelf even in South Park zelf met alle favoriete karakters van de serie. Bij de lancering van deze videoslot zullen alle Netent casino’s weer met speciale acties komen als free spins en welkomst en reload bonussen. Mis dat dus niet, en zorg dat je de South Park Reel Chaos op 23 september meteen gaat spelen met mooie gratis extra’s!