South Park

South Park vind je leuk, of je haat het, een tussenweg is er eigenlijk niet. Gelukkig vinden heel veel mensen South Park wel erg leuk met de grote monden van de kinderen uit de South Park tv show. Het is dan ook niet zo gek dat je ze ook kunt vinden op een online gokkast van topontwikkelaar Net Entertainment (Netent). Als je de South Park gokkast gaat spelen zal je merken dat Netent heel veel moeite heeft gedaan om de originele serie te kopiƫren en tot leven te brengen in de online gokkast. Als je een prijs krijgt op deze grappige gokkast zal je prettig verbaast zijn door de korte animaties van een van de South Park karakters. Het leuke is dat deze gokkast ook voor het spelen op alle mobiel apparaten geschikt is gemaakt door Netent.

Spelen op de South Park gokkast

Deze gokkast speel je met 25 vaste winlijnen, 5 rollen, en al onze favoriete personages uit de tv-show: Stan, Eric (Cartman), Kenny en Kyle, en met A, K, J en Q kaartsymbolen. Je hebt ook diverse wild symbolen waar je grote prijen mee kunt winnen.

Bonus Features op het South Park gokkast

De South Park gokkast heeft een aantal bonus games die je kunt spelen. Om de bonus te activeren, moet je de twee rode bonus symbolen op rollen 3 en 4 zien te krijgen, en het bonus symbool op rol 5. Het teken dat je dan krijgt zal bepalen welk bonus spel je zult gaan spelen. De Kenny Bonus Game is spannend want Kenny is in gevaar en je bent er om hem te begeleiden door middel van een aantal keuzes die kunnen resulteren in een val, een multiplier, of een gewonnen munt. Bij de Cartman Bonus Game in dit spel zoek je de hippies. Het scherm toont een aantal verborgen opties met een multiplier, een munt winst teken, een bonus spel reset symbool, en een game over teken. Met een beetje geluk win je tot 5.000x je inzet! Met Kyle heb je kans op de Free Spins en multipliers. Verder heeft deze gokkast nog leuke mini functies op basis van wilds die willekeurig vallen. Wil je spanning en humor in een gokkast ervaren? Speel dan de South Park gokkast van Netent en beleef de serie opnieuw!